Fanny Ahlfors springer tillsammans i Spydercrew

IMG_9121

Fanny Ahlfors som kommer springa Everest Challenge tillsammans med Spydercrew, är en målmedveten idrottspersonlighet med sikte på OCR VM i Kanada senare i år. Fanny är också en välkänd instagram profil där hon med sina extrema och udda träningsövningar har skapat sig en stor följarskara på sociala medier.

- Jag klättrar, leker ninja och springer. Tävlar i OCR. Bakgrund inom kickboxning och boxning, säger hon.

Vad är det som lockar dig att göra detta, först Everest Challenge och sedan vidare äventyret med Spydercrew?
- Jag gillar utmaningar och äventyr. Jag vill helst se alla dagar som små äventyr och letar gärna nyfiket efter små saker i vardagen som gör dagarna lite mer spännande. Ju mer jag tänker äventyr, desto mer äventyr blir det.

Vad inspirerar dig, vad är ditt guld?
- Jag vill fylla livet med “nära livet upplevelser”. Upplevelser som får mig att känna mig mer levande. Därför är både Everest Challenge ett kul äventyr, men även att få uppleva helheten framöver med Spydercrew.

Vi önskar Fanny och Spydercrew stort lycka till imorgon!

Anmäl dig du också!